esküvői fotózás és filmkészítés

Az esküvő a nagy, megismételhetetlen nap a párnak, nekünk pedig mindig egy újabb alkalom arra, hogy még jobb felvételeket készíthessünk, még több örömöt örökíthessünk meg. Ezért szeretünk esküvőkön dolgozni.

Egy visszajelzés:

“Csodálatos a videó, amit készítettél! Profi, precíz, fantasztikus munka… Órási öröm, hogy életünk egyik legfontosabb napját ilyen szépen örökítetted meg számunkra! Korábban nem gondoltam volna, hogy a videózás is művészet…. Ahogy te dolgozol az művészet, nem lehet rá jobb szót találni!! Legalábbis én nem tudok… Kívánom neked, hogy minél több házaspár esküvőjét varázsold emlékezetessé…

Köszönjük szépen a munkád: Judit és Béla”

Esküvői fotózás

Sokáig próbáltam megfelelni a többség elvárásainak, de valahogy nem igazán jött be a dolog. Ezért egy ideje a saját elvárásaim szerint csinálom az esküvői fotókat is… kicsit merész, kicsit “karcos”, de nagyon őszinte és igazi.

Néhány korábbi fotó:

A fotózás árát mindig a konkrét igények alapján tudjuk megadni. Tájékoztató jellegű díjszabásunkat megnézheted IDE kattintva.

Bővebb információért, árajánlatért írj nekünk!

Esküvői film

A mozgóképet-filmet-videót azért szeretjük, mert a szépség/boldogság mellett az idő is benne van. Az idő, ami többé teszi a filmet a pillanatok összességénél.

Néhány részlet korábbi munkáinkból:

Dorieke és Ruud esküvőjén, Hollandiában végigkísértük a menyasszony készülődését is
Csilla és Gergő egész napját végig kísértük kameráinkkal. Jártunk autóbontóban, és táncoltunk rock and roll-ra…
Eszter és Tihamér nagy napjáról egy másfél órás filmet készítettünk. És ezt az összefoglaló klipet.
Szabina és Gábor esküvőjén krosszmorotok is előkerültek, és a lakodalomban Babbettával is kőröztek…
Anikó, András és a Balaton…

A film árát mindig a konkrét igények alapján tudjuk megadni. Tájékoztató jellegű díjszabásunkat megnézheted IDE kattintva.

Bővebb információért, árajánlatért írj nekünk!