esküvői film, fotó

Minden esküvő megismételhetetlen a pároknak, és egy újabb alkalom arra nekünk, hogy még jobb felvételeket készíthessünk. Ezért szeretünk esküvőkön dolgozni; és azért mert mindig öröm részesévé válni az élet egyik legfontosabb napjának.

2010-óta több mint 50 esküvőn forgattunk, vagy fotóztunk, és büszkék vagyunk rá, hogy a végén minden ügyfelünk elégedett volt az elkészült filmmel/fotósorozattal.

Esküvői film

A mozgóképet azért szeretjük, mert a szépség mellett az idő is benne van. Az idő, ami a pillanatokat egymás után forrasztja egésszé, így alkotva valami többet a pillanatok összességénél. Ezt így csak a film tudja visszaadni.

Mindig több kamerával és drónnal forgatunk, igény szerint akár reggeltől reggelig. A felvett sok órányi nyersanyagból több napnyi utómunkával készül el az átadásra kerülő zenés, vágott film.

A film árát mindig a konkrét igények alapján tudjuk megadni. Az aktuális árlistánkat megnézheted IDE kattintva.

Néhány részlet a korábbi filmjeinkből:

Dorieke és Ruud esküvőjén, Hollandiában végigkísértük a menyasszony készülődését is
Csilla és Gergő egész napját végig kísértük kameráinkkal. Jártunk autóbontóban, és táncoltunk rock and roll-ra…
Eszter és Tihamér nagy napjáról egy másfél órás filmet készítettünk. És ezt az összefoglaló klipet.
Szabina és Gábor esküvőjén krosszmorotok is előkerültek, és a lakodalomban Babbettával is kőröztek…
Anikó, András és a Balaton…

Esküvői fotó

A fotót pedig azért szeretjük, mert képes arra, hogy az élet szinte követhetetlen sebességű sodrását megállítsa a legfontosabb pillanatokban, és ezeket megőrizze mindörökké.

A fotózás után a képek több napnyi utómunkával válnak a valóság olyan megtestesülésévé, ahogy mi látjuk a dolgokat. Ettől lesz egyedi, és ez az, amiért már sok pár szerint volt jó ötlet bennünket felkérni a munkára…

A fotózás árát mindig a konkrét igények alapján tudjuk megadni. Az aktuális árlistánkat megnézheted IDE kattintva.

Néhány esküvői fotónk:

És egy visszajelzés:

Judittól és Bélától. Köszönjük, hogy megírtátok!

“Csodálatos a videó, amit készítettél! Profi, precíz, fantasztikus munka… Órási öröm, hogy életünk egyik legfontosabb napját ilyen szépen örökítetted meg számunkra! Korábban nem gondoltam volna, hogy a videózás is művészet…. Ahogy te dolgozol az művészet, nem lehet rá jobb szót találni!! Legalábbis én nem tudok… Kívánom neked, hogy minél több házaspár esküvőjét varázsold emlékezetessé…

Köszönjük szépen a munkád: Judit és Béla”

Bővebb információért, árajánlatért írj nekünk!