esküvői fotózás és filmkészítés

Az esküvő a nagy, megismételhetetlen nap a párnak, nekünk pedig mindig egy újabb alkalom arra, hogy még jobb felvételeket készíthessünk, még több örömöt és szépséget örökíthessünk meg a jövőnek. Ezért szeretünk esküvőkön dolgozni.

Egy visszajelzés:

“Csodálatos a videó, amit készítettél! Profi, precíz, fantasztikus munka… Órási öröm, hogy életünk egyik legfontosabb napját ilyen szépen örökítetted meg számunkra! Korábban nem gondoltam volna, hogy a videózás is művészet…. Ahogy te dolgozol az művészet, nem lehet rá jobb szót találni!! Legalábbis én nem tudok… Kívánom neked, hogy minél több házaspár esküvőjét varázsold emlékezetessé…

Köszönjük szépen a munkád: Judit és Béla”

Esküvői fotózás

A fotót azért szeretjük, mert képes arra, hogy az élet szinte követhetetlen sebességű sodrását megállítsa a legfontosabb pillanatokban, és ezeket megőrizze mindörökké.

Néhány korábbi esküvői fotónk:

A fotózás árát mindig a konkrét igények alapján tudjuk megadni. Tájékoztató jellegű díjszabásunkat megnézheted IDE kattintva.

Bővebb információért, árajánlatért írj nekünk!

Esküvői film

A mozgóképet-filmet-videót azért szeretjük, mert a szépség mellett az idő is benne van. Az idő, ami a pillanatokat egymás után forrasztja egésszé, így alkotva valami többet a pillanatok összességénél. Ezt így csak a film tudja visszaadni.

Néhány részlet a korábbi filmjeinkből:

Dorieke és Ruud esküvőjén, Hollandiában végigkísértük a menyasszony készülődését is
Csilla és Gergő egész napját végig kísértük kameráinkkal. Jártunk autóbontóban, és táncoltunk rock and roll-ra…
Eszter és Tihamér nagy napjáról egy másfél órás filmet készítettünk. És ezt az összefoglaló klipet.
Szabina és Gábor esküvőjén krosszmorotok is előkerültek, és a lakodalomban Babbettával is kőröztek…
Anikó, András és a Balaton…

A film árát mindig a konkrét igények alapján tudjuk megadni. Tájékoztató jellegű díjszabásunkat megnézheted IDE kattintva.

Bővebb információért, árajánlatért írj nekünk!